Шліфувальний лепестковий круг SM 611 – це спеціальний шліфувальний інструмент, особливістю якого є використання завжди свіжого, незадіяного абразивного зерна. Шліфувальний лепестковий круг використовують для наступних матеріалів:
- фарба;
- лак;
- шпаклівка;
- древесина;
- пластмаса;
- метал.
Однією з основних переваг виробу є рівномірна шліфована поверхня, яка досягається завдяки використанню абразивного зерна електрокорунду. Зв’язка виконана за допомогою високоякісної синтетичної смоли. Цей шліфувальний лепестковий круг забезпечує оптимальну підгонку до контуру заготовки. Цю особливістьйого високо цінують як професійні користувачі, так і майстри-аматори. При використанні машин з регулюванням швидкості потрібно лише відрегулювати частоту обертання відповідно до діаметра лепесткового кола.
Компанія Klingspor пропонує своїм покупцям шліфувальний лепестковий круг SM 611 – виріб, який підходить для безлічі застосувань. Його можна використовувати, наприклад, в промисловості для обробки зварних швів та шліфування поверхонь. Шліфувальний лепестковий круг підходить навіть для складних робіт і застосовується, зокрема, і для обробки випуклих заготовок. До переваг цього виробу належить надзвичайно висока здатність підгонки і рівномірна шліфована поверхня.
Використовуючи шліфувальний лепестковий круг SM 611, можна одразу помітити високу якість фінішної обробки поверхні, що типово для цих шліфувальних матеріалів від компанії Klingspor. На шліфованій поверхні утворюються довгі суцільні лінії та мінімальні заглиблення, що суттєво відрізняється від результатів обробки шліфувальною стрічкою з аналогічною зернистістю. Тому виріб – це найкращий вибір для всіх, кому важливо отримати гладку поверхню. Окрім оптимальної якості, компанія Klingspor забезпечує високий рівень безпеки своєї продукції. У випадку шліфувальних лепесткових кругів це означає дотримання європейського стандарту безпеки EN 13743. Крім того, круги пройшли ретельні випробування відповідно до положень Організації з безпеки абразивних виробів (oSa).
Відгуки
Відгуків немає, поки що.